Shoplinks

Nieuwe shoplink aanmaken

Het is mogelijk om een nieuwe shoplink aan te maken in het Dashboard. De shoplink is de URL die naar de doelgroep wordt gecommuniceerd. Volg de stap-voor-stap handleiding in dit artikel om een nieuwe shoplink te creëren voor het evenement.

Om een shoplink aan te maken navigeer je naar Evenement beheren -> Shoplink.

Zodra je op deze pagina bent zie je de standaard shoplink staan. Onder de standaard shoplink staan alle ticket types gekoppeld. Wil je een ticketshop met één of meerdere specifieke tickettypes, kun je een nieuwe shoplink aanmaken.

Aangepaste shoplink

1. Klik op het + icoon om een nieuwe link aan te maken.
  2. Vul de naam van de nieuwe shoplink in. Let op: deze naam wordt verwerkt in de nieuwe URL en mag geen spaties bevatten.
  3. Sleep de tickettypes die je in de nieuwe shop wilt tonen naar de rechter kolom.
    In de Available tickets kolom zie je alle ticket types die in het evenement zijn aangemaakt.
    In de Viewport selection zet je al de ticket types die je via deze shoplink wilt gaan verkopen.
  4. Klik op opslaan als je klaar bent.

Vervolgens zie je de nieuwe shoplink in de lijst staan. Deze link kun je gaan communiceren of integreren op je website. Nadat een shoplink is aangemaakt kun je altijd nog andere ticket types toevoegen of wegnemen.

Laatst gewijzigd op :21/11/2018