Stel een evenement in voor het verwerken van gratis registraties

Wanneer je evenement tickets gratis zijn, of sommige van de ticket types gratis zijn, helpt dit artikel bij het selecteren van de juiste instellingen in het Ticketing Dashboard. Dit artikel geeft een stapsgewijs overzicht van het kiezen van de juiste instellingen voor gratis ticket types.

Handleiding

1. Selecteer de Event Settings tab
  2. Selecteer de tab Tickets
  3. Selecteer een evenement in het dropdownmenu
  4. Klik op de balk met ticket types om de ticketprijs te specificeren
  5. Vul een prijs in van € 0,00
  6. Klik op Opslaan
  7. Selecteer de Event Settings tab
  8. Selecteer Payment methods
  9. Ga naar Free orders en schakel de knop om ervoor te zorgen dat gratis bestellingen (groen) actief zijn
  10. Klik op Opslaan

Controleer de instellingen
Controleer de instellingen, met name in het geval van gratis tickettypes en betaalde tickettypen, door naar de ticketshop te gaan:

1. Selecteer de Event Settings tab
  2. Selecteer de tab Shoplink
  3. Kopieer de URL
  4. Plak de URL in een nieuw browservenster
  5. Controleer of de instellingen correct zijn toegepast
Laatst gewijzigd op :13/02/2019