Ticket template toevoegen

Er staat standaard een ticket template in de ticketshop genaamd ‘Default’. Je kunt gemakkelijk zelf een ticket template toevoegen met daarop je eigen lay-out, die je koppelt aan de tickets. Lees ook het artikel Alles over ticket types. In deze handleiding wordt uitgelegd hoe je een ticket design kan toevoegen en koppelen aan je tickets.

1. Ga naar vormgeving -> Ticket Layout
  2. Selecteer het juiste evenement waar je het nieuwe ticket template wilt gaan gebruiken in het drop-down menu.
  3. Klik op het + icoon om een nieuw template toe te voegen.
  4. Geef een naam aan het nieuwe template
  5. Selecteer of sleep het bestand in het gemarkeerde vak. Je kunt een voorbeeld van het design downloaden door te klikken op 'Een photoshop template is hier beschikbaar'. Ontwerp vervolgens je eigen template in photoshop en sla deze op als PNG, JPG of JPEG bestand. Let op: het design moet de volgende afmetingen hebben '1130 X 1240' en een maximale bestandsgrootte van 1MB.
  6. Selecteer welke informatie je wilt laten zien op het ticket template en druk op de ‘Opslaan’ knop.
  7. Ga naar tabblad 'Evenement beheren' en ga vervolgens naar het tabblad ‘Tickets’.
  8. Selecteer het ticket type waaraan je het template wil koppelen.
  9. Selecteer het gewenste template die je wilt koppelen aan het ticket type in het drop-down menu onder ‘Ticket Template’ en druk op de ‘Opslaan’ knop.
Laatst gewijzigd op :27/11/2018