Waar kunnen bezoekers mijn evenementtickets bestellen?

Je hebt een evenement aangemaakt in het Ticketing Dashboard. En je hebt tickettypen toegevoegd aan het evenement. Dan is je shop klaar om tickets te verkopen. Deel de shoplink-URL zodat bezoekers tickets kunnen bestellen. Dit artikel geeft stapsgewijs uitleg over waar je de shoplink kunt vinden.

Stapsgewijze handleiding

1. Open het tabblad Event Settings
  2. Klik op het tabblad Shoplink
  3. Selecteer het evenement in de dropdown in de rechterbovenhoek
  4. Kopieer de shoplink-URL in de balk
  5. Plak de shoplink-URL in alle eventcommunicatie, bijvoorbeeld in: emailuitnodigingen, sociale media berichten etc.
Laatst gewijzigd op :13/02/2019