Ik verkoop ook tickets via veilingsites (o.a. Social Deal & I'M IN), ondersteunen jullie dit?

Ja.

Meer toelichting vind je hieronder.

Steeds vaker kiezen evenement organisatoren ervoor om evenementen ook via veiling sites als: Social Deal, I'm in en vakantie veilingen. Deze kanalen zorgen voor een nieuwe doelgroep bezoekers voor de evenementen.

Om tickets via deze sites te verkopen dienen er barcodes aangeleverd te worden die de waarde vertegenwoordigen van de aankoop. Dit kan bijv. een special tickettype voor het evenement zijn of 1 van de beschikbare tickets die ook online aangeboden worden.

Het is vanuit het CM Tickets dashboard eenvoudig mogelijk om deze codes te genereren zodat deze toegezonden kunnen worden naar de veilingsite.

1. Open de gastenlijst module.
  2. klik op de "Generate codes" button Ik verkoop ook tickets via veilingsites (o.a. Social Deal & I'M IN), ondersteunen jullie dit? | CM Help Center

Je komt nu op onderstaande pagina: Ik verkoop ook tickets via veilingsites (o.a. Social Deal & I'M IN), ondersteunen jullie dit? | CM Help Center

1. Geef de campagne een naam (dit is enkel voor de eigen registratie van de uitgeven tickets)
  2. Selecteer de waarde van barcodes door deze te koppelen aan een bestaand tickettype
  3. Selecteer het aantal barcodes dat je voor de campagne wil uitgeven (maximaal 1000)
  4. Indien de codes een beperkte houdbaarheid hebben kun je ook nog aangeven tot wanneer deze geldig zijn. (als iemand na deze datum het ticket aanbied zal de scanner aangeven dat het ticket verlopen is)
  5. Als de instellingen compleet zijn kun je de codes generen. Na opslaan worden deze direct als CSV (excel formaat) gedownload.

Mocht je naderhand de codes nogmaals willen dowloaden kun je de campagne opzoeken in het gastenlijst overzicht. Door op de campagne te klikken kom je in een scherm waarin je codes nogmaals kunt downloaden.

Laatst gewijzigd op :13/11/2018