Activeren meerdere betaalmethoden

Voor jouw evenement kan je meerdere betaalmethoden activeren in het Ticketing Dashboard. Dit artikel geeft stapsgewijs uitleg over het activeren van meerdere betaalmethoden.

1. Open de Event Settings tab
  2. Klik op de Payment Methods tab
  3. Selecteer één of meerdere standaard betaalmethoden voor je evenement door op het selectievakje (s) te klikken.
  4. Klik op Save

Neem contact met ons op voor het activeren van nog meer betaalmethoden dan beschikbaar in het Ticketing Dashboard.

Laatst gewijzigd op :12/12/2018