Een evenement voor het verwerken van gratis registraties instellen

Wanneer je een gratis evenement organiseert, of sommige van de tickettypes zijn gratis, kan dit artikel helpen bij het selecteren van de juiste instellingen in het CM Tickets Dashboard. Dit artikel geeft een stapsgewijs overzicht van het kiezen van de juiste instellingen voor gratis tickettypes.

Stap-voor-stap handleiding

1. Selecteer de Event settings tab
  2. Selecteer de Tickets tab
  3. Selecteer het evenement in het dropdown menu
  4. Klik op de balk met tickettypes om de ticketprijs te specificeren
  5. Vul een prijs in van € 0,00
  6. Druk op Save
  7. Selecteer de Event settings tab
  8. Selecteer Payment methods
  9. Ga naar Free orders en schakel om ervoor te zorgen dat Free orders (groen) actief is
  10. Druk op Save

Controleer de instellingen
Controleer je instellingen, vooral in het geval van gratis tickettypes én betaalde tickettypen door naar de uiteindelijke ticketshop te gaan:

1. Selecteer de Event settings tab
  2. Selecteer de Shoplink tab
  3. Kopieer de URL
  4. Plak de URL in een nieuw browservenster
  5. Controleer of de instellingen correct zijn toegepast
Laatst gewijzigd op :12/12/2018