Ticket types automatisch online en offline

Wanneer er meerdere soorten tickets aan jouw shop zijn toegevoegd zijn alle tickets zichtbaar wanneer de ticketshop live gaat. Het is ook een optie om de aankoopperiode per tickettype te specificeren. Dit artikel geeft een overzicht van hoe je verschillende ticket types automatisch online en offline instelt.

Handleiding

1. Selecteer de tab Event Settings
  2. Selecteer de Tickets tab
  3. Selecteer het evenement in het dropdownmenu
  4. Klik op de balk met het type ticket om een ​​aankoopperiode op te geven
  5. Klik op de tekst Show advanced options
  6. Vink het selectievakje Specify purchase period aan
  7. Klik op het veld om een ​​datum(reeks) en tijdframe in de kalender te selecteren
  8. Klik op Opslaan

Opmerking: de status van het tickettype is automatisch Offline. Dit betekent dat het tickettype niet zichtbaar is in de ticketshop totdat de aankoopperiode begint.

Het is ook mogelijk om de opgegeven aankoopperiode te behouden en het tickettype al in de ticketshop te tonen. Om dit te doen volg je de volgende stappen:

1. Klik op Status in het dropdownmenu
  2. Wijzig offline naar currently not in sale
  3. Klik op Opslaan
Laatst gewijzigd op :13/02/2019