Ticketshop integratie via een iframe

Wat is ticketshop integratie?

Ticketshop integratie is het gemakkelijk integreren van de ticketshop op je eigen website via een iframe. Dit zorgt ervoor dat je niet hoeft door te linken naar een externe ticketshop pagina en zo behoud je de bezoeker op je eigen website. De ticketshop integratie maakt het ook mogelijk om additionele informatie over het evenement en op je website naast de ticketshop te plaatsen. Zo staat alles overzichtelijk op één pagina en hoeft niet alles in de beschrijving van het evenement in de ticketshop gezet worden.

Hoe gebruik ik ticketshop integratie?

Zodra een evenement is aangemaakt kun je onder het tabblad Evenement beheren -> Shoplink de link naar de ticketshop vinden. Deze shoplink moet gebruikt worden in het iframe om vervolgens op de website te integreren.

Ticketshop integratie via een iframe | CM Help Center

Om de ticketshop te integreren op je website moet je vervolgens een stukje code in de van de HTML-code van je website zetten.

De code van het iframe: <iframe src="SHOPLINK URL" border="0" frameborder="0" seamless="seamless" style="width: 100%; min-height: 950px; overflow-y: auto;"></iframe>

Zorg ervoor dat dat shoplink URL, die je eerder uit het dashboard hebt gehaald, in de code wordt verwerkt op de plek waar SHOPLINK URL staat.

Het is mogelijk om de grootte van het iframe aan te passen door de width en min-height aan te passen.

Laatst gewijzigd op :13/02/2019