Tickets scannen op een evenement

Tickets scannen op een evenement | CM Help Center

Als klant van CM Tickets kun je gemakkelijk jouw ticketcontrole uitvoeren via de CM Tickets scan app. Tijdens het evenement heb je real-time inzicht in het aantal gescande tickets van elk entreepunt op je eigen telefoon.

De scan app is te gebruiken op iOS en Android. De login gegevens zijn te vinden in het CM.com dashboard onder de tab 'Scan app' .

Een handleiding over het gebruik van de scan app is op de volgende pagina te vinden: https://help.cmtelecom.com/nl/tickets/scan-app/scan-app-handleiding

Bij grotere en meer complexe evenementen kan je gebruik maken van de CM Tickets event services. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons via info@cmtickets.com

Laatst gewijzigd op :09/04/2019