1. Home
  2. Tickets
  3. Event Settings

Evenement aanmaken

Je kunt gemakkelijk je eigen evenement aanmaken via het TicketFlow Dashboard. Hieronder wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je jouw evenement kunt opzetten en vervolgens kunt starten met de verkoop:

1. Ga naar tabblad 'New Event' en vul de naam van het evenement in. Selecteer vervolgens de datum wanneer het evenement plaatsvindt. (Selecteer de eerste dag met openingstijd en de laatste dag met sluitingstijd voor meerdaagse evenementen) Evenement aanmaken | CM Help Center

2. Selecteer of voeg een locatie toe door op het + teken te klikken. Vul indien gewenst ook een uitgebreide evenement beschrijving toe. Evenement aanmaken | CM Help Center

3. Ga naar tabblad 'Tickets' en voeg een nieuw ticket toe door op de knop 'New ticket type' te klikken. Evenement aanmaken | CM Help Center

4. Ga naar tabblad 'User Data' en selecteer de gegevens die je wilt vragen van de ticketkopers. Evenement aanmaken | CM Help Center

5. Ga naar tabblad 'Finance' en selecteer de betaalmethode je wilt aanbieden in de ticketshop. Evenement aanmaken | CM Help Center

6. Ga naar tabblad 'Shoplink' en maak een nieuwe shoplink aan waar je tickets wilt verkopen. (De link die wordt aangemaakt is afhankelijk van wat je zelf invult). Evenement aanmaken | CM Help Center

7. Kopieer de shoplink die je zojuist hebt aangemaakt en communiceer deze met je doelgroep of integreer deze op je website middels een iframe. Evenement aanmaken | CM Help Center

Laatst gewijzigd op 28/09/2017