1. home
  2. Tickets
  3. Guestlist

Tickets versturen via de gastenlijst

Je kunt gemakkelijk tickets versturen via de gastenlijst in het TicketFlow Dashboard. Hieronder wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je de gegevens van je gasten kunt invullen en de tickets kunt versturen:

1. Ga naar het tabblad 'Guestlist' en selecteer het evenement waarvoor je gastenlijst tickets wilt versturen. Tickets versturen via de gastenlijst | CM Help Center

2. Vul de gegevens in van de gast die je tickets wilt toesturen. Tickets versturen via de gastenlijst | CM Help Center

3. Selecteer de soort en hoeveelheid tickets die je wilt toesturen en druk op de ‘Invite’ knop. Tickets versturen via de gastenlijst | CM Help Center

4. Na het versturen van de gastenlijst tickets is er een overzicht te vinden van de uitgenodigde gasten en het aantal verstuurde tickets. Tickets versturen via de gastenlijst | CM Help Center

Laatst gewijzigd op 01/11/2017