1. home
  2. Tickets
  3. Layout

Ticket template toevoegen

Je kunt gemakkelijk je eigen ticket templates toevoegen via het TicketFlow Dashboard. Hieronder wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je jouw ticket template kunt uploaden en vervolgens kunt koppelen aan de vooraf aangemaakte tickets:

1. Ga naar tabblad 'Layout' en selecteer het evenement waar je het ticket template wilt gaan gebruiken. Ticket template toevoegen | CM Help Center

2. Voeg een nieuwe template toe door op het + teken te klikken. Vul de naam van het template in en selecteer of sleep het bestand in het gemarkeerde vak. Ticket template toevoegen | CM Help Center

3. Selecteer welke informatie je wilt laten zien op het ticket template en druk op de ‘Save’ knop. Ticket template toevoegen | CM Help Center

4. Ga naar tabblad 'Event Settings' en ga vervolgens naar het tabblad ‘Tickets’. Ticket template toevoegen | CM Help Center

5. Druk op het ‘Edit ticket type’ icoon bij de tickets waar je het template wilt koppelen. Ticket template toevoegen | CM Help Center

6. Selecteer het gewenste template die je wilt koppelen aan het ticket type in het drop-down menu onder ‘Ticket Template’ en druk op de ‘Save’ knop. Ticket template toevoegen | CM Help Center

Je hebt nu je eigen ticket templates toegevoegd en gekoppeld aan de juiste ticket types!

Laatst gewijzigd op 01/11/2017