1. home
  2. Tickets
  3. Scan app

Scan app handleiding

Tickets scannen

In deze handleiding wordt stap voor stap uitgelegd hoe je gebruik maakt van de Ticketflow scan app op jouw eigen evenement.

1. Download de Ticketflow scan app op de App Store of Google Play. Scan app handleiding | CM Help Center Scan app handleiding | CM Help Center
  2. Open de Ticketflow scan app.
    Scan app handleiding | CM Help Center
  3. Login met de gegevens die eerder via SMS zijn ontvangen. Scan app handleiding | CM Help Center
  4. Selecteer het evenement waarvoor je gaat scannen. Scan app handleiding | CM Help Center
  5. Druk op het Ticketflow logo om te starten met scannen. Scan app handleiding | CM Help Center
  6. Start met scannen. Scan app handleiding | CM Help Center

Manueel tickets inchecken

Het is naast scannen ook mogelijk om manueel tickets op te zoeken om zo je bezoekers in te checken.

1. Druk in het Scan tab op het vergrootglas rechtsbovenin.
    Scan app handleiding | CM Help Center
  2. Zoek de naam of barcode van de ticketkoper. Scan app handleiding | CM Help Center
  3. Druk op Check in om het ticket manueel in te checken. Scan app handleiding | CM Help Center

Tips & tricks

Als een powerbank is meegegeven kun je deze gebruiken om tijdens het scannen de iPod/Smartphone op te laden. In sommige gevallen moet je het knopje van de powerbank indrukken om het opladen te activeren.

Het is noodzakelijk om de powerbank na het evenement op te laden. Het volledig opladen van de powerbank duurt ongeveer 8 uur.

Als er niet gescand hoeft te worden kun je het scherm van de iPod/Smartphone vergrendelen om zo batterij te besparen.

Als er onvoldoende licht is om de code te scannen kun je de flitser activeren. Dit gaat wel ten koste van de batterijduur.

Je kunt met vragen terecht bij het support team op onderstaand telefoonnummer: +31 (0) 76 2012600

Laatst gewijzigd op 08/11/2017