1. home
  2. Tickets
  3. Scan app

Tickets scannen op een evenement

Scan app Als klant van Ticketflow kun je gemakkelijk jouw eigen ticketcontrole doen via de Ticketflow scan app. Tijdens het evenement heb je real-time inzicht in het aantal gescande tickets van elk entreepunt op je eigen telefoon.

De scan app is te gebruiken op zowel iOS en Android. De login gegevens ontvang je van Ticketflow per SMS.

Let op: De login gegevens van de scan app zijn niet hetzelfde als die van het Ticketflow dashboard, vanwege veiligheidsoverwegingen.

Een handleiding over het gebruik van de scan app is op de volgende pagina te vinden: https://help.cmtelecom.com/nl/tickets/scan-app/scan-app-handleiding

Bij grotere en meer complexe evenementen kan je gebruik maken van de Ticketflow event services. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons via customersupport@ticketflow.eu

Laatst gewijzigd op 09/11/2017